Gazipaşa İlkokulu

Vizyon: * Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç olarak kabul edilsin. Herkes (öğretmen-öğrenci-yönetici-veliler) insan yaşamının sürekli bir öğrenme, yenilenme ve gelişme sürecinde geçtiğini bilsin. * Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin, bizlere inansın, destek olsun. * Okulumuzda öğretmen ve öğrenciler birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. * Bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgileri kullana, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın. * Girdikleri tüm sınavlarda öğrencilerimiz başarılı olsun.

Misyon: * Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak. * Öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat vermek. * Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetiştirmek. * Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek. * Okulumuzun eğitim çalışanlarının bilimden ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek. * Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi 21. yüzyıla hazırlamak için VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ.

Başarılar: (2010-2011) Minik kızlar atletizm turnuvasında takım halinde ilçe birinciliği ve bireyselde (Vesile ARAL) ilçe üçüncülüğü. (2010-2011) Minik erkekler atletizm turnuvası bireyselde (Yusuf LEVENT) ilçe üçüncülüğü. (2010-2011) Yıldız erkekler atletizm turnuvasıda takım halinde ilçe birinciliği ve bireyselde ilçe üçüncülüğü. (2011-2012) Minik erkekler atletizm turnuvasında takım halinde ilçe birinciliği ve bireyselde (Furkan LEVENT) ilçe ikinciliği. (2011-2012) Yıldız kızlar atletizm turnuvasında takım halinde ilçe üçüncülüğü ve bireyselde (Sevda DİNÇER) ilçe ikinciliği. (2011-2012) Yıldız erkekler atletizm turnuvası bireyselde (Yusuf LEVENT) ilçe üçüncülüğü. (2012-2013) Minik kızlar atletizm turnuvasında takım halinde ilçe ikinciliği ve bireyselde ilçe üçüncülüğü. (2012-2013) Minik erkekler atletizm turnuvasında takım halinde ilçe üçüncülüğü. (2012-2013) Yıldız erkekler atletizm turnuvasında takım halinde ilçe birinciliği ve bireyselde (Yusuf LEVENT) ilçe birinciliği. (2021-2022) Minikler Kaleli Yakan Top turnuvasında ilçe ve bölge birinciliği (2022-2023) Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasında ilçe ikinciliği (2022-2023) Yakan Top turnuvasında İstanbul ikinciliği

Saatler: Sabahçılar için: 08:10 - 12:30 Öğlenciler için: 13:15 - 17:35
Isınma: Doğal Gaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gopgazipasailkokulu.meb.k12.tr

Adres - KARADENİZ MAH. 1128. SK. NO 22/1 GAZİOSMANPAŞA / İSTANBUL

Öğrenci :1950
Öğretim Şekli :A Tipi – İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Karadeniz Mahallesi Muhtarlığı, Evliya Çelebi İmam Hatip Ortaokulu, 2. Mehmet Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Merkez Camii okulumuzun yakınında yer almaktadır.

Adres - KARADENİZ MAH. 1128. SK. NO 22/1 GAZİOSMANPAŞA / İSTANBUL

Ulaşım Okulumuza Topkapı - Mescidi Selam tramvay hattını kullanarak ulaşabilirsiniz. Okulumuzun en yakın olduğu tramvay istasyonu Karadeniz durağıdır. Okulumuza en yakın olan İETT otobüs durakları ise; Mehmet Akif ve Menderes duraklarıdır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuzun ilçe merkezine uzaklığı 5 km, il merkezine uzaklığı ise 20 km´dir.